IJssel Bewindvoering

Wij, Sjoerd en Jacques, helpen jou of jouw cliënt met zijn financiën of andere persoonlijke keuzes. We brengen bijvoorbeeld inzicht en structuur in financiën, we regelen zorg en beheren contacten met andere organisaties. Belangrijk vinden we hierin dat we samenwerken en we je helpen op een manier die past. Hierin zijn we betrokken, benaderbaar en regelen we de dingen samen met je en, waar nodig, voor je.

We werken nauw samen met elkaar en met anderen die betrokken zijn bij jou of jouw cliënt. Samen weten we meer dan een. We houden van een praktische aanpak en willen dat ook jij begrijpt wat we doen en waar we mee bezig zijn. Uiteraard passend bij wat jij of je cliënt wilt weten en kan begrijpen. We vinden het gaaf om je zo te begeleiden dat je het op den duur weer zelf kunt. Kan dit niet, dan is dit niet erg. Dan helpen we je zo lang als dat nodig is.

We zijn allebei christen. We willen jou of jouw cliënt door de ogen van Jezus zien. Dit betekent dat we naar je omkijken, je als gelijkwaardig behandelen, aandacht hebben voor jouw eigenheid als mens, we je rust willen brengen en je willen ontzorgen.

 

“Ik ben Sjoerd Bos, 34 jaar, gelukkig getrouwd met Adwoa en vader van twee heerlijke kinderen. In mijn vrije tijd speel ik graag een potje voetbal. Typerend voor mij zijn mijn tomeloze energie en optimisme. Als docent op De Ambelt (school voor speciaal onderwijs) had ik al een groot hart voor (jonge) mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Om daar nóg meer in te kunnen betekenen hebben Jacques en ik in 2013 samen IJssel Bewindvoering opgericht met als doel mensen rust en vertrouwen te geven in hun toekomst. Graag wil ik samen met jou of jouw cliënt op weg naar een stabiele (financiële) situatie.”

 

“Ik ben Jacques IJsselstijn, 34 jaar en getrouwd met Vera. Sinds kort vader geworden van een geweldige zoon.
Ik ben gek op voetballen, snowboarden en reizen en ik heb een zwak voor appels. Financiële hulpverlening heeft echt mijn hart en ik werk al vele jaren in deze sector. Zo heb ik gewerkt voor de gemeente Deventer bij de schuldhulpverlening en heb ik enkele jaren gewerkt voor een groot bewindvoerderskantoor. In 2013 ben ik samen met Sjoerd IJssel Bewindvoering gestart, aangezien ik de persoonlijke aandacht en het contact met mijn cliënten miste in mijn vorige functies. Ik vind het gaaf om jou of jouw cliënt te begeleiden naar een zo zelfstandig mogelijk toekomst. Rust in en grip op jouw financiën zijn daarin mijn aandachtspunten.”