Samenwerken en klanten

 

Persoonlijk begeleider Johan – Frion Zorg – juni 2018

“Sinds enkele jaren werk ik als begeleider samen met Jacques en Sjoerd van IJssel Bewindvoering. De samenwerking is gestart met één cliënt die wij gezamenlijk begeleiden op het gebied van wonen, zorg en financiën. De persoonlijke en professionele werkwijze van IJsselbewind maakte dat meerdere cliënten aangaven de ondersteuning op het vlak van zorg, administratie en financiën via IJssel Bewindvoering te willen ontvangen.

De begeleiding die Jacques en Sjoerd geven is helder, veilig en voorspelbaar. Als persoonlijk begeleider ervaar ik dat IJssel Bewindvoering goed bereikbaar is (op verschillende manieren), afspraken worden nagekomen en het contact persoonlijk is. Met name dat laatste maakt dat er een vertrouwensband ontstaat tussen curator en cliënt. Deze betrokkenheid creëert vertrouwen om samen te werken en te ondersteunen in soms een complexe situatie en samen te kijken naar een stabiele toekomst.”

 

 Cliënt IJssel Bewindvoering – juni 2018

“Ik zocht een oplossing voor mijn schulden en kwam via internet IJssel Bewindvoering tegen. Na mijn verzoek kreeg ik al gauw een gesprek met Jacques en Sjoerd. Wat een topmannen! De communicatie met hun is echt alsof we elkaar al jaren kennen, ze tonen zoveel begrip en zijn zo erg meegaand. Ze hebben mij echt heel goed geholpen en alles verliep zo snel en soepel. Zelf aanmelden bij de gemeente voor schuldhulpverlening lukte maar niet en bij hun ging dat veel makkelijker.

Er viel een hele last van mijn schouders. Hun hulp heeft mijn leven veranderd en daar ben ik ze echt dankbaar voor. Ik hoor van mensen hoe hun bewindvoerders zijn en dan spreek ik echt van geluk met deze twee top mannen. Wanneer ik ze mail krijg ik heel snel reactie. Ze zijn helemaal niet moeilijk als je ze wat vraagt. Als ik ze een cijfer zou mogen geven dan zou ik ze een dikke 10 geven dat verdienen deze twee topmannen echt! Zonder hun zou ik niet weten waar ik nu beland zou zijn!”

 

 Deze organisaties werken met ons samen: